Кошик
116 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

ТОВ Індустріальні Фарби
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0016:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (67) 353-42-32
ТОВ Індустріальні Фарби
Лисенко Євген
ул. Оросительная, 15, Київ, Україна
Farba-Lys@ukr.net
+380 (67) 353-42-32

Гліцерин фармокопейний дистильований, харчовий

80 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Гліцерин фармокопейний дистильований, харчовий
Гліцерин фармокопейний дистильований, харчовийВ наявності
80 ₴/кг
+380 (67) 353-42-32
+380 (67) 353-42-32
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис

 

Гліцерин

Glycerinum

INCI:
Glycerin (99,5%)

Вигляд:
Прозора густа рідина без кольору і запаху. Солодкий на смак, тому і отримав свою назву (гликос — солодкий).

Область застосування:
У сільському Фермери Для обробки насіння, косметичної промисловості, виробництва лавок, фармацевтики, харчової промисловості (E 422).

Опис:
Гліцерин фармакопійний
- Найпростіший триатомний спирт. Він має унікальні фізичні та хімічні властивості: гігроскопію, високу в’язкість, низька температура замерзання розчинів, утворення нітрогліцерину і д.

Область застосування гліцерина Дуже різноманітна харчова промисловість, тютюнове виробництво, медична промисловість, виробництво миючих та косметичних засобів, сільське господарство, текстильна, паперова та інші галузі.  

Дуже популярний і зареєстрований гліцерин в косметичних засобах по догляду за обличчям, тілом і волоссям. Високі гігроскопічні властивості, притягання молекули води, сприяють нагромадженню вологи в клітинах шкіри, створюючи бар’єрну вологу на поверхні. При використанні гліцерина в косметичних цілях суворо дотримуйтесь відсотків введення, який становить не більше 10 відсотків. Незбагненна поведінка призведе до зворотного ефекту. Так як молекула гліцерина Прибирає до себе молекули води, то в підвищених концентраціях, що недостаючі молекули води, гліцерин Буде витягувати з клітин шкіри. Згідно з цим, наносити на тіло чисте не рекомендується.

Активний гліцерин Вони використовують миловарні засоби. Велика кількість сортів туалетного мила містить гліцерин, який посилює його м’язову здатність, надає білизну шкіри і пом’якшує її. Гліцеринове мило допомагає видаляти барвники шкіри, які загорілися на сонці. Відсоток вводу гліцерина в милю основу і в мило "З нуля"  Від 10% до 26%, при створенні гліцеринового мила до 50%.

Гліцерин є добрим транспортним середовищем для сухих порошкових компонентів. Перед введенням, наприклад, пігментів, барвників, перламутров, гіалуронової, борної кислоти та дронів, потрібно розводити їх у гліцерині, а потім додати до основного складу.

Гліцерин широко застосовується  в медицині та виготовленні фармацевтичних препаратів. Його використовують для розчинювання ліків, а також для того, щоб підживити таблетку та пігулки, а також щоб збільшити в’язкість рідин, запобігати ферментаціям рідин та висиханню мазів, паст і кремів. Він є відмінним розчинником йоду, бром, фенола, тимола, таніна, алкалоїдів і хлориду ртуті. Використання гліцерин Замість води виробляють висококонцентровані медичні розчини. 

Гліцерин Вони мають антисептичні властивості, тому їх застосовують для запобігання зараженню ран. Антисептичні та консервовані властивості гліцерина Він є гігроскопізмом, завдяки якому бактерії дегідруються.
оскільки гліцерин Його добре піддається жовтуванню і використовують для виготовлення високоякісних прозорих свічок.

Гліцерин використовується як харчова добавка E422 для виробництва кондитерських виробів для поліпшення консистенції, для запобігання просіванню шоколаду, збільшення кількості хліба та іншого.

Щоб усунути пляму від молока, кави, чаю та чорнила, її використовують у народних рецептах.
Гліцеринові розчини з концентрацією на понад 25% не піддаються розмноженню мікробів.

Зберігання:
При кімнатній температурі, бажано до +20 °С у герметично закритій тарі, уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Застережливі заходи:
• не використовуйте виразне на шкірі;
• передозування гліцерину (боє 10%) може сушити шкіру і зробити косметичний продукт трохи липким.
• при відповідному застосуванні компонента протипоказів не спостерігалося;
• Гліцерин термічно нестійкий, коли нагрівається ( навіть до 90-130 °C) розкладається з акролеїном і ацетоном.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 80 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: бочки 50 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner